All Access

Guess That Emoji-fied Song Line

How familiar are you with the songs of your favorite artists?
PHOTO The Weinstein Company, GIFs Giphy/Tumblr

Let us have fun today, Candy Girls. Here's a little game for you to play with your loved-ones today, and to find out how familiar you are with your favorite artist's tracks. Can you guess these lines from their songs? Highlight the space beside "Answer" to find out if you got the lyrics right!

1. "Amnesia" by 5 Seconds of Summer

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "I drove by all the places we used to hang out getting wasted,
I thought about our last kiss, how it felt the way you tasted"

Guess That Emoji-fied Song Linevia giphy.com 

2. "Somebody To You" by The Vamps

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "And then you caught my eye
Giving me the feeling of a lightning strike"

Guess That Emoji-fied Song Linevia giphy.com 

3. "You & I" by One Direction

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "Not even the gods above can separate the two of us"

Guess That Emoji-fied Song Linevia giphy.com

4. "All Too Well" by Taylor Swift

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "Now you mail back my things
And I walk home alone"

Guess That Emoji-fied Song Linevia giphy.com

5. "Sunburn" by Ed Sheeran

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "You scarred and left me, like a sunburn."

Guess That Emoji-fied Song Linevia edsheeran.tumblr.com

6. "Fancy" by Iggy Azalea

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "So get my money on time, if they not money, decline."

Guess That Emoji-fied Song Linevia iggy-amelia-azalea.tumblr.com

7. "Almost Lover" by A Fine Frenzy

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "I cannot go to the ocean.
I cannot drive the streets at night."

Guess That Emoji-fied Song Linevia brittritz.tumblr.com

8. "Problem" by Ariana Grande

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "Head in the clouds, got no weight on my shoulders"

Guess That Emoji-fied Song Linevia heyarigrande.tumblr.com 

9. "Clarity" by Zedd feat. Foxes

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: "If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?"

Guess That Emoji-fied Song Linevia yeah-yougotme.tumblr.com

10. "Pretty Hurts" by Beyonce

Guess That Emoji-fied Song Line

ADVERTISEMENT - CONTINUE READING BELOW

Answer: It's the soul that needs a surgery."

Guess That Emoji-fied Song Linevia quarrterquels.tumblr.com

Did you get everything right? Tell us in the comments or tweet us @candymagdotcom. We always love hearing from you. :)

your REACTION
BOO

0

CUTE

0

EWW

0

HEART

0

OMG

0

YAY

0

/////////////////////////////
COMMENTS. JOIN THE DISCUSSION BELOW!
Recommended Videos
About the author
Ayessa De La Peña
Candymag.com Assistant Section Editor
I am Candymag.com's resident fangirl and ~*feelings*~ girl. When I'm not busy researching about what to write next on the website, I sleep, read books, and re-watch episodes of Friends.
VIEW OTHER ARTICLES FROM Ayessa
Comments
latest on CandyMag.com
 
x
Share
Aside from electricity and water, here are some essential subscription services you can divide among you and your dormmates.
 
x
Share
I was young, supposedly halfway through my first college degree, working several side hustles to pay the bills with zero savings.
 
x
Share
You don't have to splurge a lot on an expensive model for its high-quality camera to get started with vlogging.
 
x
Share
Just like in your darkest times, your college friends were there with you during the best days of your life.
 
x
Share
Pasig City government aims to allow more scholars to have free tuition and higher incentives.
 
x
Share
The last remaining speakers of a dying language wanted help to preserve their heritage.
 
x
Share
LOAD MORE ARTICLES